Seungri: Visit Korea CF Shoot (120420) [PHOTOS]

Seungri at Gwanghamun
Seungri at Gwanghamun
Seungri at Gwanghamun
Seungri at Gwanghamun

Source: http://www.seungri-vi.com | acetory
DON'T EDIT PHOTOS



Seungri at Gwanghamun
Seungri at Gwanghamun
Seungri at Gwanghamun
Seungri at Gwanghamun
Seungri at Gwanghamun

Source: http://seungriya.com
DON'T EDIT PHOTOS


Labels: , , ,